scroll down

Blog - KLANT IN DE KIJKER: Stratton-Maes

30/09/2021

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars zien zich geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Stratton Maes Consultants biedt een antwoord op al die uitdagingen en zorgt dankzij Trustteam ook voor IT-bijstand voor al hun klanten.

Stratton Maes Consultants heeft vestigingen in Kortrijk, Kuurne en Brussel en telt een tiental medewerkers. Ze bieden een compliant proof gecoördineerd kantoorbeleid aan onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Met andere woorden Stratton Maes zorgt voor operationele, juridische en IT-bijstand bij hun klanten in België en een deel van het buitenland.

“Trustteam vormt binnen dat drieluik een onontbeerlijke schakel”, zegt Shanna Fraeye, HR en Finance manager bij Stratton Maes. We zitten dertien verdiepingen hoog in de K-Tower in Kortrijk. Het uitzicht is adembenemend. “Wij willen er helemaal staan voor onze klanten. Onze aanpak bestaat uit moduleerbare services die vrij kunnen gecombineerd worden in een uniek samengesteld dienstenpakket op maat van elke klant. Onze medewerkers die dagelijks met onze klanten in contact komen, zijn onze oren en ogen. Via hen blijven we onze diensten optimaliseren. Dat 1-op-1 klantencontact vinden we trouwens heel belangrijk.”

Van A tot Z

Stratton Maes zocht en vond in Trustteam een partner met dezelfde normen en waarden. “De bedrijfsfilosofie van Trustteam klikt heel goed met de onze: snel, correct en no-nonsense. Wat Trustteam doet op IT-vlak, doen wij op adviserend, juridisch en operationeel vlak voor onze klanten, namelijk ontzorgen van A tot Z.” Niet toevallig komen beide bedrijven uit dezelfde provincie. “De West-Vlaamse gedreven ondernemersmentaliteit zit ook bij Trustteam sterk ingebakken. Daar zochten wij bewust naar en daar vonden we elkaar al heel snel in. Trustteam staat ons bij in alle IT-aspecten, van de hardware tot de softwarepakketten voor KMO’s.”

Eén aanspreekpunt

De samenwerking met Trustteam verloopt bijzonder goed. “Wij zijn heel tevreden. Wij hebben één aanspreekpunt binnen Trustteam die ons bedrijf door en door kent. We zitten regelmatig samen. Ze denken echt mee over wat wij onze klanten kunnen aanbieden.”

Stratton Maes kan 24/7 bij Trustteam terecht. “Het is één van de weinige bedrijven die de volledige waaier aan IT-diensten aanbiedt. Ze kunnen ook de capaciteit aan die wij nodig hebben.”

Gebruiksvriendelijke handleiding

Stratton Maes maakt gebruik van het cloudsysteem en Voipplay van Trustteam. “Onze klanten profiteren mee van hun professionaliteit en technische bagage”, zegt Shanna. “Bij elke nieuwe software schrijft Trustteam een zeer gebruiksvriendelijke handleiding. Als de klant even vast zit, kunnen wij hen heel snel uit de nood helpen. Als wij het niet kunnen, komt Trustteam tussen. Dat is tot nu toe zelden gebeurd.”

Op jaarbasis neemt Stratton Maes zo’n honderdtal computers af bij Trustteam. “Het gaat dan voornamelijk om laptops. Er kan al eens iets haperen, het blijft elektronica. Als dat gebeurt, kunnen wij direct een nieuwe laptop ophalen om aan onze klant te bezorgen. Ook dat typeert de service van Trustteam, vind ik.”

 

“Trustteam vormt binnen onze werking een onontbeerlijke schakel.”

 

 

Blog - Andere nieuwtjes

11/01/2022 - Microsoft voert een belangrijke prijsstijging door vanaf maart 2022

Microsoft heeft enkele prijsstijgingen aangekondigd vanaf 1 maart 2022. Trustteam volgt dit...

Lees meer

29/10/2021 - Trustteam koopt Aspex

Trustteam, een IT-partner voor kmo's, koopt Aspex, een IT-bedrijf dat al meer dan vijftien...

Lees meer

25/05/2021 - Gecompliceerde facturatie? Niet meer van deze tijd!

Wat maakt het facturatiepakket MyZen zo bijzonder? Lees verder en ontdek enkele belangrijke...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters