Laatste nieuws

In de kijker

11/01/2022 - Microsoft voert een belangrijke prijsstijging door vanaf maart 2022

Microsoft heeft enkele prijsstijgingen aangekondigd vanaf 1 maart 2022. Trustteam volgt dit uiteraard nauw op en bekijkt de impact hiervan voor elke klant. Voor Microsoft is dit de eerste substantiële prijsstijging in de afgelopen 10 jaar.

Lees meer
Trustteam koopt Aspex

29/10/2021 - Trustteam koopt Aspex

Trustteam, een IT-partner voor kmo's, koopt Aspex, een IT-bedrijf dat al meer dan vijftien jaar klanten helpt bij de migratie van hun systemen naar de cloud. Trustteam kan zo zijn klanten ook oplossingen bieden in de public cloud, w

Lees meer
KLANT IN DE KIJKER: Stratton-Maes

30/09/2021 - KLANT IN DE KIJKER: Stratton-Maes

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars zien zich geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Stratton Maes Consultants biedt een antwoord op al die uitdagingen en zorgt dankzij Trustteam ook voor IT-bijstand voor al hun klanten.

Lees meer
Gecompliceerde facturatie? Niet meer van deze tijd!

25/05/2021 - Gecompliceerde facturatie? Niet meer van deze tijd!

Wat maakt het facturatiepakket MyZen zo bijzonder? Lees verder en ontdek enkele belangrijke functionaliteiten die uw leven gemakkelijker zullen maken.

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

Contacteer ons